• Arkitekten 06-2016: Hadid. Milano. Nyborg Slot. CUBO. Rum til Flygtninge. Aalborg
    Leder: Aarhus Havn, april 2016. Foto: MK
  • Langebro og Nørreport. Astrid Mody blogger om lys og nye teknologier
    Belysning ved Nørreport Station. Foto: Jens Lindhe
  • Landskab 03-2016- Jelling. Moesgaard. Louvre-Lens
    Musée du Louvre-Lens. Foto Kristine Jensens Tegnestue.

Seneste nyt fra bloggen

Astrid er ny blogger, arkitekt og ph.d. Astrid vil i sin blog bidrage til faglig refleksion og debat om, hvordan lys og nye teknologier kan parres og forlænges så arkitektoniske visioner kan blive en integreret del af designprocessen. Hendes første indlæg handler om belysningen af Langebro og Ny Nørreport

Nyheder fra shoppen

Arkitekten

Carsten Thau om Zaha Hadid. Nicolai De Gier om Milanomessen. Noter. Mindeord. Debat. Konkurrencen om Nyborg Slot. Boliger til flygtninge. Leif Leer Sørensen om restaurering af Nordjyllands Kunstmuseum. Teknisk Feature: Etageboliger

BYG bæredygtigt byggeri

Landskab

I Norden er der en lang og god tradition for samarbejde mellem landskabsarkitektforeningerne i Finland, Island, Norge, Sverige og Danmark.

Jobmarked

Oprettelsesdato:

17. jun. 2016

Ansøgningsfrist:

15. jul. 2016

Oprettelsesdato:

5. jul. 2012

Ansøgningsfrist:

Ingen ansøgningsfrist

Om arkitektens forlag

Arkitektens Forlag er en erhvervsdrivende fond stiftet i 1949. Formålet er at virke til gavn for bygningskunstens og den danske arkitektstands anseelse.

Forlaget udgiver tidsskrifterne Arkitekten, BYG Bæredygtigt Byggeri og Landskab. Dertil kommer bøger om arkitektur, byplanlægning, landskab, havekunst og design.

Tidsskrifterne lagerføres 3 år tilbage i tiden, og på lager er også omkring 100 bogtitler, der kan købes i vores online-butik.

Læs mere

 

Share

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag nyheder og inspiration direkte i din mailboks.

Bogvirksomheden omfatter alle arkitektfagets specialer fra smalle titler for specialinteresserede til grundbøger, guides etc. Pt. lagerføres ca. 100 titler, som kan købes i vores online butik.