• Arkitekten #7 ... kalibre­ring, stemning, fortryl­lelse ...
    Tegnestuen Barozzi/Veiga fik årets Mies-pris. Nathan Romero Muelas introducerer til deres praksis. Ill.: Fra konkurrence om neandertalmuseum. (c) Barozzi/Veiga
  • Respekt­løst pligt­opfyld­ende
    The Continuous Monument, Superstudio 1969.

Seneste nyt fra bloggen

I foråret udgav Arkitektskolen publikationen ’Om bygningskulturens transformation’. Jeg er først kommet igennem den nu – ikke fordi den er kedelig, men fordi den er et digert værk med mange vigtige pointer om, hvorfor og hvordan vi skal passe på vores bygningsarv uden at flytte på museum.

Nyheder fra shoppen

Arkitekten

Tema: ... sted, sjæl, atmosfære, stemning, perception, charme, patinering, kalibrering, forfald, forældelse, fornyelse, fortryllelse ...

Landskab

Jobmarked

Oprettelsesdato:

20. jul. 2015

Ansøgningsfrist:

31. aug. 2015

Oprettelsesdato:

5. jul. 2012

Ansøgningsfrist:

Ingen ansøgningsfrist

Om arkitektens forlag

Arkitektens Forlag er en erhvervsdrivende fond stiftet i 1949. Formålet er at virke til gavn for bygningskunstens og den danske arkitektstands anseelse.

Forlaget udgiver tidsskrifterne Arkitekten, BYG Bæredygtigt Byggeri og Landskab. Dertil kommer bøger om arkitektur, byplanlægning, landskab, havekunst og design.

Tidsskrifterne lagerføres 3 år tilbage i tiden, og på lager er også omkring 100 bogtitler, der kan købes i vores online-butik.

Læs mere

 

Share

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag nyheder og inspiration direkte i din mailboks.

Bogvirksomheden omfatter alle arkitektfagets specialer fra smalle titler for specialinteresserede til grundbøger, guides etc. Pt. lagerføres ca. 100 titler, som kan købes i vores online butik.