BYG - Bæredygtigt byggeri

BYG - Bæredygtigt byggeri

Vi lægger i disse dage sidste hånd på det kommende nummer af BYG, et nyt magasin om bæredygtig byggeteknik. Det udkommer fremover bl.a. som indstik i Arkitekten.

Emnet kræver, synes vi, en selvstændig udgivelse som i særlig grad fokuserer på materialer, teknik og konstruktioner med et bæredygtigt mål for øje. Produkter og konstruktioner kan være bæredygtige eller aspirere til at blive det , - det er en udviklingsproces som vi gerne vil favne bredt og inkluderende.

Bygherrer, producenter, entreprenører, ingeniører, arkitekter og brugere samles om at bygge og alle parter har noget væsentlig at sige.  Teknik- og designredaktør ved Arkitekten arkitekt  MAA Henrik Schafranek Knudsen redigerer BYG og en gruppe af frivillige fagfolk fra alle dele af faget indgår i et uformelt rådgiverpanel.

Har du kommentarer eller et projekt, du synes, vi skal kigge nærmere på, er du velkommen til at kontakte redaktør Marie Sofie Larsen, msl@arkfo.dk.

Er du interesseret i at annoncere i bladet, så tag fat i salgschef Morten Herforth.

Et abonnement kan købes via webshoppen.

Mange blade fokuserer på arkitektur og byggeri! Hvad er nyt?

BYG har et fagpanel tilknyttet, der favner alle byggeriets parter. Producenter, bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører er repræsenteret og bidrager med viden og indspark til at perspektivere arkitektur og byggeri. Detaljetegninger og zoom på tekniske løsninger er et andet af fokusområdene, så læserne kan tage bladet frem igen og igen og bruge det i forbindelse med egne projekter.

Opslag fra magasinet.

Hvad kan vi forvente os af bladets indhold?

BYG rummer korte, præcise beskrivelser af projekter, materialer, tilgange og tanker bag det hele. I  lidt længere interviews tages aktuelle emner op og diskuteres ud fra fx teoretiske, økonomiske eller innovative tilgange. Bæredygtighed er mange ting, alt efter om det er producenten eller forskeren du spørger. Men deres viden er til alles fordel.