Teamleder til Ejendomme

Teamleder til Ejendomme

Placering: Region Sjælland
Ansøgningsfrist: 3. apr. 2017

Næstved Kommune søger en ny teamleder til at indfri ambitionerne på ejendomsområdet.

Center for Trafik og Ejendomme søger en ny teamleder for Ejendomme. Opgaven er at optimere driften i en stor og kompleks bygningsmasse. En central opgave for den nye teamleder er at arbejde videre med at udvikle facility management.

Du skal være en dygtig personaleleder, der evner at skabe dialog med borgere, erhvervsliv, politikere og andre samarbejdspartnere.

Som teamleder leder du Team Ejendomme, der pt. har ca. 20 medarbejdere, og du refererer til centerchefen.

Du kan se information om Næstved Kommune på www.naestved.dk, og du kan se mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Profilen beskriver de ambitiøse krav og forventninger, som Næstved stiller til den nye teamleder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen du meget velkommen til at kontakte direktør Sven Koefoed-Hansen, Næstved Kommune på telefon 5588 5002 eller chefkonsulent Vibeke Rosenbeck, Genitor på 3148 4740 eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor på telefon 3141 0563.

Ansøgningsfristen er den 3.4. 2017 kl. 12.00.

Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk.

Center for Trafik og Ejendomme har ca. 175 medarbejdere. Centret er organiseret med et Ejendomsteam og et Trafikteam og med to decentrale virksomheder: Vej & Park og Boligadministrationen. Centret spiller en væsentlig rolle i forhold til at realisere Næstved Kommunes vision om være blandt Sjællands tre mest attraktive steder at bo, leve og arbejde for familier.