Medarbejder til Plan og Udvikling hos Mølbak Landinspektører A/S

Medarbejder til Plan og Udvikling hos Mølbak Landinspektører A/S

Placering: Region Sjælland
Ansøgningsfrist: 1. jun. 2017

Ejendomsudvikling, byplanlægning, udvikling af nye byområder og godt købmandskab. Dette er nogle af nøgleordene bag en spændende stilling i den nyligt oprettede afdeling, Plan og Udvikling hos Mølbak Landinspektører A/S.

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med god stemning og dygtige kolleger, der brænder for deres job i en virksomhed i kraftig vækst. Ansættelsessted er på vores kontor i Roskilde.

Vi forestiller os, at du …
Har nogle års erfaring med fysisk planlægning eller ejendomsudvikling. Du sidder måske nu som arkitekt, byplanlægger, landinspektør eller lignende i en kommunal planafdeling eller måske i en udviklingsvirksomhed.
 
Du er udadvendt og ikke bange for at tale med kunderne og myndighederne. Du har et godt kendskab til den kommunale politiske planproces og planloven og har evnen til at spotte nye byudviklingsområder.
 
Vi kan tilbyde dig …
Projekter med udarbejdelse af lokalplaner, ejendomsudvikling, landzoneadministration og udvikling af nye byområder. Dette gør vi i et tæt samarbejde med kommuner, bygherrer, entreprenører og vores gode kollegaer.
 
Vi har en proaktiv og kreativ tilgang til opgaven og er derfor opsøgende i forhold til nye projekter og kunder. Vi opfinder ofte selv nye projekter, udarbejder en business case, præsenterer denne for ejeren, finder investorer og styrer dialogen med myndighederne og endelig udarbejder den nødvendige planlægning. Du vil få ansvaret for egne projekter, hvor det primære fokus vil være på planlægningen.
 
Har du lyst til at arbejde i et fagligt udfordrende miljø og kan du bidrage med fortsat udvikling af vores forretning, så send en ansøgning til os.
 
Om os
Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede medarbejdere – vi er p.t. over 60 medarbejdere i Danmark fordelt på 5 kontorer på Sjælland. Vi leverer løsninger og ydelser, der dækker alle facetter af Landinspektørforretning, under fortsat udvikling. Vi er en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der er med forrest i feltet, men er samtidig en solid virksomhed med mere end 50 års erfaring på markedet.
 
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning på cdk@molbak.dk. Vi ansætter med det samme, hvis vi finder den helt rigtige medarbejder, så send din ansøgning hurtigst muligt! Kontakt afdelingschef for Plan og Udvikling, Jesper Dichmann-Sørensen på jds@molbak.dk for yderligere oplysninger.