Jobs

Placering: Grønland
Ansøgningsfrist: 4. maj. 2017

Vil du være med til at udvikle Grønlands Bygge- og anlægssektors rolle, og være med til at realisere visionen om at højne standarden for byggeriet til glæde og gavn for vort land?

Vi søger en dygtig og engageret kontorchef til afdelingen for Bolig og Byggeri – Bygningsmyndigheden, Departementet for Kommuner, Bygder, Yderdistrikter, Infrastruktur og Boliger. pr. 15. maj 2017, eller snarest efter aftale.

Placering: København
Ansøgningsfrist: 8. maj. 2017
Har du lyst til at arbejde i en spændende og dynamisk bygningsorganisation med udvikling og sikring af de bedste, mest innovative og optimale bygningsfysiske rammer til Professionshøjskolen Metropols godt 10.000 studerende og 1000 ansatte?
Placering: Region Sjælland
Ansøgningsfrist: 1. jun. 2017

Ejendomsudvikling, byplanlægning, udvikling af nye byområder og godt købmandskab. Dette er nogle af nøgleordene bag en spændende stilling i den nyligt oprettede afdeling, Plan og Udvikling hos Mølbak Landinspektører A/S.

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med god stemning og dygtige kolleger, der brænder for deres job i en virksomhed i kraftig vækst. Ansættelsessted er på vores kontor i Roskilde.

Placering: Århus
Ansøgningsfrist: 8. maj. 2017
Bliv en del af en internationalt orienteret forsknings- og uddannelsesinstitution, hvor opgaverne løses i tæt samarbejde med den øverste ledelse, faglige ledere og dygtige medarbejdere. Vi søger lektorer og adjunkter til vores tre forskningslaboratorier og undervisningsprogrammer og opslår følgende stillinger:
Placering: Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist: 3. maj. 2017

Vil du skabe Danmarks mest attraktive almene boliger for en professionel bygherreorganisation?

Har du erfaring med udvikling af nye koncepter for alment byggeri og en god byplanmæssig forståelse? Evner du at omsætte trends til konkrete udviklingsprojekter inden for byggeri. Er du en god formidler, lytter, og har du erfaring med relationssalg? Tænker du mennesker før mursten? Hvis du kan svare ja, så læs gerne videre her…