Writers archive

VELKOMMEN TIL ULVELAND!
Når både politikere, embedsmænd og erhvervsliv har fejlet i omstillingen til det nye verdensbilledes realiteter, vendes blikket håbefuldt mod arkitektstanden. Arkitekterne skal igen genopfinde sig selv, steppe op i samfundets fødekæde og indtage pladsen som de visionære vækstkvæg verden hungrer efter. Velkommen til Ulveland!

Rasmus Brønnum

SKATEBORDING IS NOT A CRIME - TAKE THE CITY BACK

Rasmus Brønnum

HMMMM

Vi var vist flere som i går morede os over et uddrag fra West Wing hvor Afrikas størrelse diskuteres. Det er ikke en nyhed at Afrika er større end det meste. Men at det er samme størrelse som resten kommer nok bag på de fleste. Sådan har det været siden midt 1500- tallet hvor de kort vi idag bruger som repræsentation for hvordan vi "ser" Verden, blev udbredt. 

Rasmus Brønnum

- Den udenlandske investor spørger tvivlende om dette interressante objekt mon er det nye museum? Blændet af lyset fra den glødende model har han fuldstændig overset herregårdens hovedhus [se nederst i billedet bag det lille træ]

Rasmus Brønnum

AT TALE I ØJENHØJDE

Rasmus Brønnum

Jeg havde planlagt at overvære Tores Bankes ph.d. forsvar i november på KADK, men blev desværre forhindret i sidste øjeblik [typisk]. Så det er alletiders at Tore selv har gjort sin afhandling tilgængelig online [et bifald til den generøse ph.d'er].

Rasmus Brønnum

Pages