Writers archive

I dag kl 12 åbnede det ny Israels Plads (syd) i København K. Og det er åbent for... ALLE! 

Projektet er udført af: COBEBirkNielsen Landscape ArchitectsNIRAS A/Sbilledhugger Morten Stræde

 

Tryk for større billede: 

Rasmus Brønnum

"THE STORY ABOUT JAN GEHL & GEHL ARCHITECTS"

Rasmus Brønnum

Henholdsvis Information og Politiken [5 hjerter] har allerede rost Københavns Museums nyeste udstilling BYENS NATUR til skyerne, og det lang tid før jeg overhovedet fik bemærket at den er findes. Sådan må det jo være nogen gange.

Rasmus Brønnum

VELKOMMEN TIL ULVELAND!
Når både politikere, embedsmænd og erhvervsliv har fejlet i omstillingen til det nye verdensbilledes realiteter, vendes blikket håbefuldt mod arkitektstanden. Arkitekterne skal igen genopfinde sig selv, steppe op i samfundets fødekæde og indtage pladsen som de visionære vækstkvæg verden hungrer efter. Velkommen til Ulveland!

Rasmus Brønnum

SKATEBORDING IS NOT A CRIME - TAKE THE CITY BACK

Rasmus Brønnum

HMMMM

Vi var vist flere som i går morede os over et uddrag fra West Wing hvor Afrikas størrelse diskuteres. Det er ikke en nyhed at Afrika er større end det meste. Men at det er samme størrelse som resten kommer nok bag på de fleste. Sådan har det været siden midt 1500- tallet hvor de kort vi idag bruger som repræsentation for hvordan vi "ser" Verden, blev udbredt. 

Rasmus Brønnum

- Den udenlandske investor spørger tvivlende om dette interressante objekt mon er det nye museum? Blændet af lyset fra den glødende model har han fuldstændig overset herregårdens hovedhus [se nederst i billedet bag det lille træ]

Rasmus Brønnum

Pages