SKALGUBBAR - Cut-out-people på svensk

SKALGUBBAR - Cut-out-people på svensk

Alt ligner hinanden! Vi tegner de samme facader med 'funky windows', skitser ens klods-på-klods modeller og mest af alt, indsætter de samme cut-out-people på vores visualiseringer. 'Skalgubbar' er et nyt rart og gratis arkiv af flere cut-out mennesker til dine (vores) visualiseringer.

SKALGUBBAR.SE

Hvem kender ikke det at man endnu engang er kørt træt i at man igen er ved at sætte de samme mennesker ind i sin visualisering for 1000 gang. Specielt hvis de kære små mennesker så ikke engang passer særlig godt ind i det skitserede miljø (læs. fixie-hipster-biker midt i en almennyttig bebyggelsesplan for pensionister!)

Måske det svenske begreb 'Skalgubbar' betyder Cut-Out-People; måske det er betyder noget med skalddyr på tube. Man ved det ikke helt, men det første giver måske bedst mening. Ihvertfald er det navnet på en (lidt) nyere blogsite som drives af den franske arkitektstuderende (i Göteborg), Teodor Javanaud Emdén (...som da også selv er at finde i arkivet). Jeg kan godt forstå hvis Teodor har en fest i det at se alle sine venner poppe op rundt omkring på utallige vinderprojekter rundt om i Verden -  følg hans track record her - men for de flestes vedkommende er det måske de lidt 'skæve', og i virkeligheden meget normale mennesketyper som er det essentielle.

Check arkivet ud og kontakt Teodor (og hans venner) hvis du har skabt et godt resultat eller ligefrem vinder konkurrencen - så bliver de sikkert rigtig glade :-)

"A cut out people collection of me and all the fantastic people I know. Made to bring visualizations of unbuilt architecture to life."

Rasmus Brønnum

Tilføj kommentar