GEHL ARCHITECTS - THE TRAILER

GEHL ARCHITECTS - THE TRAILER

Jeg ville gerne nominere Gehl arkitekterne til en eller anden pris for [endnu engang?] at gå mod strømmen ved at gå... med strømmen! For der er intet nyt i at præsentere firmaets historie, visioner eller knowhow til sød musik med happy-smile voice-over og pastel animeret grafik. Men at gøre det i Danmark og ovenikøbet som arkitekt er godt gået!

"THE STORY ABOUT JAN GEHL & GEHL ARCHITECTS"

Vores branche er efterhånden gode til at skabe levende mediepræsentationer af vores største projekter. Det kan køres af med sød muzak, evig solrig himmel evt. med en blød fortællerstemme så alle kan følge med. Et eksempel kunne være en præsentationsfilm som den vi så til en ny masterplan for en ny fremtid by, VINGE. Men når det kommer til det at tale om os selv, så har vi det nok bedst ved at blive sat i scene af andre [eksempelvis når Louisiana interviewer Louis Becker, HLA - se film] og helst undgå at fremstå selv iscenesat som en der selv mener at han/hun har noget på hjertet. 

GEHL ARCHITECTS nye præsentationsvideo[er] skræddersyet til deres eget website passer helt sikkert ind ude på det internationale marked hvor det vel næsten er en form for standard. Gehl Architects er i sin faglige spredning et globalt foretagende hvilket hjælper dem ud over "mit navn er Lars Larsen" reklame kanten.

Filmene er lavet af danske BennyBox.dk som bla. har lavet introen til tv serien Borgen.

"We worked closely together with Gehl Architects to find the best way  to tell the story of Gehl Architects and how they approach city planning and architecture" - Benny Box

Billede: Oprindelige Storyboard, BennyBox.dk

"OUR APPROACH – LIFE AND FORM":

Rasmus Brønnum

Tilføj kommentar